Ex-speler van Beerschot en Standard dacht aan terugkeer: Kwam geen aanbod

Ex-speler van Beerschot en Standard dacht aan terugkeer: "Kwam geen aanbod"

29-11-2019 20:30

Het Poolse Wisla Krakau maakte eerder deze week bekend dat het Gheorgi Zhukov heeft weggehaald bij Kairat Almaty. De Kazachse international was graag teruggekeerd naar België, maar geen enkele ploeg toonde interesse.

De ex-speler van Beerschot en Standard had zin in een andere uitdaging. Liefst in België. "Na een paar jaar in Kazachstan was ik toe aan een nieuwe uitdaging in een andere competitie. Ik stond open voor een terugkeer naar België, maar vanuit die hoek kwam er geen aanbieding", gaf Zhukov aan.

"Een Portugese club trok aan mijn mouw, maar Wisla Krakau kwam snel met een concreet voorstel en dus was mijn keuze vlug gemaakt", legt Zhukov uit aan Het Laatste Nieuws.

Bij Wisla Krakau moet hij voor beterschap gaan zorgen. "Dat Wisla momenteel laatste staat in de Poolse hoogste klasse hield me niet tegen. Het is een grote club met ongelooflijke supporters en een rijke geschiedenis. De huidige situatie is slechts een momentopname. Het seizoen duurt nog lang en ik hoop dat ik kan helpen om de boel recht te trekken", aldus Zhukov.