OFFICIEEL: Oostende verbreekt lopend contract, Union slaat meteen haar slag

OFFICIEEL: Oostende verbreekt lopend contract, Union slaat meteen haar slag

29-11-2019 18:29

KV Oostende heeft afscheid genomen van Ibrahima Sory Bah. Het contract van de twintigjarige aanvaller werd in onderling overleg verbroken. Daar heeft Union Saint-Gilloise meteen van geprofiteerd.

Op dezelfde dag heeft Bah zijn contract bij Oostende verscheurd én een nieuwe verbintenis getekend bij Union. Onze landgenoot zette zijn handtekening onder een overeenkomst voor anderhalf jaar in de hoofdstad, mét optie op een bijkomend seizoen. Vanzelfsprekend hoeft Union geen transfersom over te maken naar Oostende.

b

Zo komt er een einde aan een periode van twee jaar voor Bah in Oostende. Daarin brak de aanvaller niet al te veel potten: vorig seizoen kwam hij welgeteld acht minuten in actie voor het A-elftal. Eerder kwam Bah uit voor Standard Luik, waar hij zijn debuut in de Jupiler Pro League maakte in een thuismatch tegen KV Kortrijk.

Brussel is overigens geen onbekend terrein voor Bah. Afgelopen seizoen leende Oostende hem uit aan RWDM Brussels. Daar deed Bah het behoorlijk: in 27 optredens maakte hij vier doelpunten.