Anderlecht vindt een gaatje in de agenda om haar slechte grasmat aan te pakken

Anderlecht vindt een gaatje in de agenda om haar slechte grasmat aan te pakken

29-11-2019 18:04
5

Een nieuwe opdoffer voor RSC Anderlecht afgelopen weekend: thuis tegen ploeg-uit-vorm KV Kortrijk bleef het steken op 0-0. Naast de magere vertoning viel ook de povere staat van de grasmat in het Lotto Park op. Anderlecht grijpt nu in.

De Brusselaars zijn aan de slag om het veld te vervangen door een nieuwe, piekfijne mat. Op het Twitter-kanaal postte de club een foto van de werkzaamheden. Normaal gezien zou het terrein volgende vrijdag klaar moeten zijn. Zo kunnen de spelers van Anderlecht op zondag 8 december geen excuses inroepen wanneer Sporting Charleroi over de vloer komt, een belangrijke concurrent in de strijd om Play-Off 1.

Het is niet de eerste keer dat Anderlecht haar grasmat moet vervangen halverwege het seizoen. De voorbije jaren was dat zelfs vaste prik. Paars-wit acht het moment goed gekomen, aangezien de komende twee wedstrijden op verplaatsing worden afgewerkt. Dit weekend trekt Anderlecht naar KV Oostende voor de Jupiler Pro League, een speciale match voor voorzitter Marc Coucke. Komende donderdag wacht dan weer een bekerduel in Moeskroen.