Lampard kan lof niet op over Batshuayi: Talent, positieve attitude en toewijding

Lampard kan lof niet op over Batshuayi: "Talent, positieve attitude en toewijding"

Gepubliceerd: vrijdag 29 november 2019 om 17:48vr 29-11-2019 om 17:48

De één zijn dood is de ander zijn brood. Door de blessure van Tammy Abraham lijkt het erop dat Michy Batshuayi de komende weken zijn kans zal krijgen in de spits bij Chelsea FC. Frank Lampard is alvast erg te spreken over onze landgenoot.

Batshuayi is dit seizoen voornamelijk doublure voor Abraham, die een stormachtige ontwikkeling doormaakt. In het Champions-League-duel met Valencia CF (2-2) viel Abraham echter uit. Op zijn persconferentie hint Lampard naar een basisplaats voor Batshuayi dit weekend, tegen West Ham United. "Het is nooit makkelijk wanneer je niet zoveel speelt als je zou willen", tekende Het Laatste Nieuws op.

"Door de bloedvorm waarin Abraham verkeerde, zat Michy vaak op de bank", legt Lampard zijn keuzes van de voorbije maanden uit. "Maar dat kan veranderen nu Abraham geblesseerd is. Batshuayi toonde zijn talent en houdt er een heel positieve attitude op na. Zijn toewijding is groot", klinkt het lovend.

Tot op heden startte Batshuayi nog geen enkele keer in de Premier League. In totaal viel hij acht keer in, al gebeurde dat hoofdzakelijk in de slotminuten. Dat beperkte aantal speeltijd resulteerde tot nu toe in één schamele treffer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Start Batshuayi tegen West Ham?

(250 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws