Ibrahimovic ziet Milaan als 'tweede huis': Kan mijn niveau halen tot ik 50 ben

Ibrahimovic ziet Milaan als 'tweede huis': "Kan mijn niveau halen tot ik 50 ben"

Gepubliceerd: vrijdag 29 november 2019 om 09:26vr 29-11-2019 om 09:26

Laatste update: vrijdag 29 november 2019 om 09:32vr 29-11-2019 om 09:32

Zlatan Ibrahimovic denkt dat hij nog tot zijn 50e door zou kunnen voetballen op het hoogste niveau. De Zweedse spits wordt de laatste weken veelvuldig in verband gebracht met een terugkeer naar Europa en gooit weer wat olie op het vuur.

"Milaan is niet mijn tweede stad, het is echt mijn tweede huis", zo geeft Ibrahimovic aan in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "Ik heb prachtige herinneringen aan deze stad." De Zweedse spits speelde tussen 2010 en 2012 in het San Siro en lijkt dus open te staan voor nog een termijn.

"Als er een project is dat me stimuleert, dan kan ik mijn niveau blijven halen totdat ik 50 ben. Ik ben klaar met mijn ervaring in de Verenigde Staten met Los Angeles, dat was een fantastisch avontuur en blijft een onuitwisbare herinnering. Nu zijn er twee personen die helden zijn op verschillende continenten: Giuseppe Garibaldi (een Italiaanse vrijheidsstrijder die een grote reputatie opbouwde met militaire campagnes in Europa en Zuid-Amerika, red.) en ik."

Ook Bologna blijft hopen op de handtekening van Ibrahimovic. De spits gaf eerder al aan een speciale band te hebben met Bologna-coach Sinisa Mihajlovic en lijkt een overstap naar de club niet uit te sluiten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws