Blijft Bolat bij Antwerp? Ik kan en mag over een maand gewoon ergens tekenen

Blijft Bolat bij Antwerp? "Ik kan en mag over een maand gewoon ergens tekenen"

29-11-2019 08:47
1

Sinan Bolat (31) is op het einde van het seizoen einde contract bij Royal Antwerp FC. De Turkse doelman weet nog niet wat de toekomst brengt, al is Bolat wel al even in gesprek over een verlengd verblijf op de Bosuil.

Bij de vraag of hij volgend seizoen nog voor Antwerp speelt, moet Bolat zijn joker inzetten. "Geen idee. Het is te vroeg om op die vraag te kunnen antwoorden. Er is al gesproken over een verlenging, ja. En dat is dus waar we momenteel staan", vertelt Bolat in Het Laatste Nieuws.

Antwerp en Bolat geraakten er nog niet uit, maar de ervaren doelman ziet een extra jaartje op de Bosuil wel zitten. "Ik heb al meermaals aangegeven dat ik me hier goed voel, maar anderzijds kan en mag ik over een maand ook gewoon ergens anders spreken en tekenen. Alles ligt nog open, we zullen zien."

Niet naar Galatasaray
Een overstap naar Galatasaray is alvast geen optie voor Bolat. "Nee, nee. Ik ken er nog wat spelers en probeer zoveel mogelijk van hun matchen mee te pikken, maar ik ga hier heus niet weg om ergens anders tweede keeper te zijn."