Refaelov geeft opstootjes bij Antwerp toe: Niet eenvoudig om iedereen tevreden te houden

Refaelov geeft opstootjes bij Antwerp toe: "Niet eenvoudig om iedereen tevreden te houden"

29-11-2019 07:15
2

De afgelopen periode waren er verschillende akkefietjes bij Royal Antwerp FC. Eerst was er de strafschopdiscussie tussen Lior Refaelov en Dieumerci Mbokani. Nadien lieten ook Kevin Mirallas en Manuel Benson zich in negatieve zin opmerken. Volgens Refaelov is daar een logische verklaring voor.

Zo beseft Refaelov dat de concurrentiestrijd groot is bij Antwerp. "Ik weet het: er zijn al wat incidentjes geweest, zoals net met Mirallas en Benson, maar wat kan ik zeggen? We hebben zo'n grote kern dat het niet eenvoudig is om iedereen tevreden te houden. Dat is zelfs gewoon onmogelijk. Er is altijd wel iemand die vindt dat hij meer kansen verdient", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Toch komt Refaelov met een duidelijke boodschap voor Antwerp. "De club zal binnenkort moeten beslissen wat het beste is voor het team. Als je met ongelukkige spelers zit, kan dat namelijk ook een invloed hebben op de rest van de kleedkamer."

Geen Europees voetbal
Al heeft de Europese uitschakeling tegen AZ zwaar ingehakt op de Antwerp-kern. "Het was helemaal anders geweest als we nog Europees hadden gespeeld. Dan was zo'n grote kern echt nodig. Als ik erop terugkijk, denk ik dat ze de kern ook gevormd hebben met het oog op dat Europese verhaal. Maar ja, dan werden we uitgeschakeld door AZ… Dat was moeilijk te accepteren", besluit Refaelov.