Hairemans is nog geen ster bij KV Mechelen: Mijn tijd komt nog wel

Hairemans is nog geen ster bij KV Mechelen: "Mijn tijd komt nog wel"

Gepubliceerd: donderdag 28 november 2019 om 20:00do 28-11-2019 om 20:00

Antwerp speelt op vrijdagavond tegen KV Mechelen, maar het is niet zeker dat Geoffry Hairemans dan zal spelen. 'Geoffke Deurne-Noord' heeft ook in Mechelen moeite om een basisplaats te veroveren.

Hairemans stond voorlopig maar vier keer in de basis bij KV Mechelen. "Ik heb een moeilijk begin gekend", bevestigt hij in Het Nieuwsblad. "Ik had wat tijd nodig om me aan te passen aan de andere manier van spelen en aanpak. Maar ik voel dat ik beter word. Ik straal meer vertrouwen uit aan de bal, had een paar goede invalbeurten een speelde mijn wedstrijd tegen Standard. Geen zorgen, mijn tijd komt nog."

Zo heeft Hairemans hetzelfde probleem als bij Antwerp. "Het is niet makkelijk om in een ploeg die zoveel prijzen gepakt heeft meteen titularis te zijn, hé. Dat besefte ik op voorhand ook wel. Het is normaal dat die jongens wat meer krediet krijgen. Maar ik ben hard aan het werken en zal mijn kans wel krijgen."

Tegen Antwerp hoopt hij op een knalprestatie. "Het gaat vreemd zijn om in een ander truitje op de Bosuil te spelen, maar ik kijk er enorm naar uit. Deze match heb ik sinds mijn transfer naar Mechelen aangestipt. Ik wil een goede prestatie neerzetten en de drie punten pakken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Hairemans starten tegen Antwerp?

(218 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws