Meunier zorgt voor enkelblessure bij Hazard: Ik ben echt verdrietig

Meunier zorgt voor enkelblessure bij Hazard: "Ik ben echt verdrietig"

Gepubliceerd: donderdag 28 november 2019 om 11:45do 28-11-2019 om 11:45

Real Madrid en PSG speelden dinsdag al 2-2 gelijk in de Champions League. Eden Hazard moest het veld verlaten na een ingreep van collega-Duivel Thomas Meunier. Die laatste zit in zak en as.

"Ik ben echt verdrietig", vertelt hij bij La Dernière Heure. "Ik heb hem na de match meteen proberen te contacteren, maar dat is me niet gelukt. Ik heb wel een drietal spelers van Real gezien die me zeiden dat hij toch stevig geraakt was. Hopelijk is het geen al te zware blessure. Ik kruis de vingers. Het is nooit mijn bedoeling andere spelers te kwetsen. En als er één speler is die ik geen pijn wil doen, is het Eden wel."

Meunier was onder de indruk van zijn prestatie. "Je proeft aan alles dat hij stilaan zijn allerbeste niveau terugvindt. Hij zoekt de actie op, gaat geregeld aan het dribbelen. Ik vergelijk hem graag met Robben. Je denkt dat je hem de bal gaat afhandig maken, maar op de een of andere manier lukt je dat nooit. Eden is zo onvoorspelbaar dat hij een enorme troef is voor elke ploeg. Wie bij Real Madrid tekent, doet dat nooit per toeval."

Volgens de eerste testen heeft Hazard een kneuzing in de enkelband. Hij zou maar een paar weken nodig hebben om terug fit te raken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws