UPDATE: ‘Dimata traint weer mee met de groep RSC Anderlecht’

UPDATE: ‘Dimata traint weer mee met de groep RSC Anderlecht’

Gepubliceerd: donderdag 28 november 2019 om 11:30do 28-11-2019 om 11:30

Laatste update: dinsdag 3 december 2019 om 09:44di 03-12-2019 om 09:44

Anderlecht zit momenteel met heel wat blessureleed. La Dernière Heure weet echter dat enkele langdurige geblesseerden in de laatste rechte lijn zitten.

Frank Vercauteren hoopt namelijk Andy Najar, Zakaria Bakkali, Landry Dimata én Samir Nasri te laten meedoen aan de winterstage. Vooral over Dimata was er de laatste maanden heel wat onduidelijkheid: Dimata revalideert niet bij Anderlecht zelf en zijn entourage was heel spaarzaam met informatie. Nu blijkt zijn revalidatie toch op schema te liggen.

Voor Anderlecht gaat de winterstop dit jaar in op 27 december, na de wedstrijd tegen Antwerp. Op 19 januari moet het terug aan de bak met een thuiswedstrijd tegen Club Brugge. Tijdens die drie weken rust wil Vercauteren de nieuwe pionnen graag inpassen.

Vincent Kompany, Philippe Sandler en Adrien Trebel trainen nu al terug mee bij de groep, al is het twijfelachtig dat één van hen meedoet tegen KV Oostende. Anderlecht speelt volgende donderdag ook nog een bekerwedstrijd tegen Moeskroen.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Landry Dimata weer met de groep van RSC Anderlecht traint. Tegen Moeskroen kan paars-wit waarschijnlijk weer Adrien Trebel recupereren. Philippe Sandler en Nacer Chadli zijn nog onzeker. Dimata liet overigens ook op Instagram uitschijnen dat een rentree op komst is.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat Dimata nog zijn nut bewijzen?

(1069 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws