Nainggolan is hard voor bondscoach Martinez: Zever in pakskes

Nainggolan is hard voor bondscoach Martinez: "Zever in pakskes"

28-11-2019 10:15
9

Radja Nainggolan keert zeker niet terug naar de Rode Duivels. Nainggolan is de laatste weken uitstekend bezig bij Cagliari, maar de brokken met bondscoach Roberto Martinez zijn duidelijk nog niet gelijmd. 

Martinez passeerde Nainggolan voor het WK. Dat is hij nog niet vergeten. "Martinez is me wel nog komen opzoeken in Rome om mij wat meer uitleg te geven. Maar ik moest het wel eerst tien keer zélf vragen vooraleer hij naar daar durfde te komen. Hij had geen eigen persoonlijkheid, snap je?", klinkt het in Het Nieuwsblad. "Hij zei me dat hij me niet dezelfde rol kon geven als bij Roma. Maar ik speelde dat jaar de halve finales van de Champions League."

Nainggolan was niet echt tevreden over dat bezoek. "Ik hechtte maar weinig waarde aan zijn uitleg. Hij zei ook dat ik niet in de selectie zat omdat hij me niet als 21ste of 22ste speler wou meenemen. Maar ik heb hem nooit om een basisplaats gevraagd. Ik ben er heilig van overtuigd dat ik mijn plaats had in die WK-selectie. Hij vond van niet en voor mij was de kous af. Ik vond het zever in pakskes. Ik heb hem sindsdien nooit meer gehoord."

Nainggolan gaf ook al aan dat hij zelfs met een andere bondscoach niet terugkeert bij de Rode Duivels. Zijn internationale carrière is definitief voorbij.