Geen terugkeer van Nainggolan bij Rode Duivels: Zo zit ik niet in elkaar

Geen terugkeer van Nainggolan bij Rode Duivels: "Zo zit ik niet in elkaar"

Gepubliceerd: woensdag 27 november 2019 om 21:15wo 27-11-2019 om 21:15

Laatste update: woensdag 27 november 2019 om 21:16wo 27-11-2019 om 21:16

Radja Nainggolan zal nooit nog te zien zijn in het shirt van de Rode Duivels. Dat gaf de middenvelder van Cagliari aan tegenover Eleven Sports.

Nainggolan besloot enkele jaren geleden om afscheid te nemen van de Rode Duivels. De voorbije weken hoopten verschillende supporters weer op een terugkeer na zijn goede prestaties in Italië. Dat zal echter niet gebeuren. "Nee, zo zit ik niet in elkaar", gaf Nainggolan aan.

"Ik heb op voorhand goed nagedacht over die keuze. Het heeft veel te lang aangesleept. Als je te lang aan een koord trekt, dan breekt ze op een bepaald moment. Bij mij was ze gebroken", aldus Nainggolan.

Een reden voor zijn beslissing was de mindere relatie met Roberto Martinez. Ook een nieuwe bondscoach zou hem niet kunnen overtuigen om terug te keren. "Dat maakt mij niet uit. Ik heb mijn keuze gemaakt en daar blijf ik bij. Ik heb altijd mijn steentje bijgedragen als ik mocht spelen. Dat is voor mij het belangrijkste", besloot Nainggolan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws