Wat me opviel nadien, is dat Diatta en Mata er precies niet mee in zitten

"Wat me opviel nadien, is dat Diatta en Mata er precies niet mee in zitten"

27-11-2019 18:44
13

Club Brugge pakte dinsdagavond een levensbelangrijk punt in Turkije tegen Galatasaray. Blauw-Zwart heeft uitzich op Europese overwintering, maar volgens analist Tom Boudeweel hebben de troepen van Philippe Clement nog werk.

"Tegen Galatasaray werden er twee punten gepakt. Met alle respect, maar Galatarasay was een zwakke tegenstander. Vooral in Brugge heeft Club het laten liggen. De efficiëntie voor doel lijkt me ook nog een werkpunt voor Clement."

Voor de laatste groepswedstrijd tegen Real Madrid kan Club geen beroep doen op Krépin Diatta en Clinton Mata, allebei geschorst na hun rode kaart van dinsdag. "Wat me opviel nadien, is dat ze er precies niet mee in zitten. Je moet je eens voorstellen dat in die 5 minuten na die rode kaarten Galatasaray alsnog had gescoord...." 

Club Brugge hield toch stand met negen tegen elf en pakte een levensbelangrijk punt in Turkije. "De opluchting was groot in het Brugse kamp. Maar de champagne die voorzien was, zal toch in de koelkast van het vliegtuig gebleven zijn", besloot Boudeweel.