'Kasplantje Mirallas is zeker de kwaadste niet, maar ook de slimste niet'

'Kasplantje Mirallas is zeker de kwaadste niet, maar ook de slimste niet'

Gepubliceerd: woensdag 27 november 2019 om 16:02wo 27-11-2019 om 16:02

Er zit een haar in de boter tussen Laszlo Bölöni en Kevin Mirallas. Op bezoek bij KAA Gent moest de voormalige Rode Duivel op de bank beginnen. Toen Mirallas aan het einde van het duel dan toch mocht invallen, verdween hij prompt naar de kleedkamer.

Blijkbaar vond er een woordenwisseling plaats tussen Bölöni en Mirallas, waarbij die laatste zijn trainer verweet te weinig aandacht voor hem te hebben. 'Ondanks zijn heel lange carrière in het buitenland blijkt Mirallas toch vooral ook een kasplantje dat wat extra aandacht kan gebruiken. Zeker de kwaadste niet, maar ook de slimste niet', beoordeelt Peter Vandenbempt de situatie bij Sport/Voetbalmagazine.

Toch moet ook Bölöni de hand in eigen boezem steken. 'Zijn plek op de bank was logisch, maar wat meer peoplemanagement van de trainer zou helpen om de situatie beter te verteren. Het is niet de grootste kwaliteit (of zorg) van Bölöni, liever nog een stamp erbij in zijn cynische commentaar achteraf', is Vandenbempt streng voor de Roemeen.

Overigens is het lang niet het eerste dispuut in de kleedkamer van Antwerp. Eerder leefden Dieumerci Mbokani en Lior Refaelov op gespannen voet na getouwtrek om een strafschop. Refaelov bekocht die periode met enkele wedstrijden op de bank. Daarnaast loopt in de persoon van Didier Lamkel Ze nog een ander enfant terrible rond op de Bosuil.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De CL-loting voor Club Brugge is bekend! Waar zie jij de Bruggelingen eindigen? #ClubBrugge #JPL #Vormer #Zenit #Dortmund #Lazio #ZenitSintPetersburg #LazioRoma #BorussiaDortmund #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Wie is het meest in fout volgens jou?

(124 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws