LIVE: KRC Genk gaat roemloos ten onder tegen RB Salzburg

LIVE: KRC Genk gaat roemloos ten onder tegen RB Salzburg

27-11-2019 19:45 Laatste update: 22:45
41

KRC Genk gaat tegen RB Salzburg op zoek naar de eerste driepunter in de Champions League. In de heenwedstrijd gingen de Limburgers met de billen bloot en verloor het met 6-2. Nieuwbakken coach Hannes Wolf en zijn manschappen zijn op zoek naar eerherstel. Volg hier alles LIVE bij VoetbalPrimeur.be!

KRC Genk heeft een overwinning nodig om nog kans te maken op Europese overwintering. Met één punt uit vier wedstrijden staan de Limburgers laatste in Groep E. Enkel tegen het Italiaanse Napoli werd 0-0 gelijkgespeeld. KRC Genk slikt ook gemakkelijk tegengoals in het kampioenenbal. Het kreeg al 12 potten om de oren.

RB Salzburg staat op een derde plek met vier punten. In de eigen competitie zijn de Oostenrijkers ongenaakbaar. Het verloor nog niet ben behaalde 39 punten uit 15 wedstrijden. Het scoorde maar liefst 58 keer en kreeg 14 tegendoelpunten. Afgelopen speeldag werd wel 2-2 gelijkgespeeld tegen middenmoter St. Polten.

Opstelling KRC Genk: Coucke - Lucumí, Cuesta, Dewaest - De Norre, Hrosovsky, Berge, Maehle - Paintsil, Ito, Samatta

Opstelling RB Salzburg: Coronel - Ulmer, Wöber, Onguéné, Kristensen - Szobozlai, Junuzovic, Minamino, Mwepu - Daka, Hwang