Bölöni praatte met Mirallas: Zo’n conflicten horen erbij, er is altijd iets

Bölöni praatte met Mirallas: "Zo’n conflicten horen erbij, er is altijd iets"

27-11-2019 14:14
2

Kevin Mirallas is niet tevreden over zijn invallersrol bij Royal Antwerp Football Club. Coach Laszlo Bölöni heeft met de aanvaller gepraat, dat laat de Roemeen tegenover Het Laatste Nieuws weten.

“Ik heb gepraat met Kevin, voor iedereen, in de kleedkamer”, begint Bölöni. “Zo’n conflicten horen erbij. Want zelfs al gaat alles goed in een elftal, dan nog gaat het niét allemaal goed. Er is altijd iets. Dat is de waarheid. En voor mij duurt dat dan exact vijf minuten. Ook bij Kevin. Geef me vijf minuten en ik ben het vergeten. Omdat er altijd iets is.”

“Ik ga dan niet zitten filosoferen of nadenken of veranderen”, gaat Bölöni verder. “In plaats van er bezig over te blijven (tikt op tafel) zet ik er gewoon een punt achter. Ik kan zo’n dingen heel makkelijk van me zetten. ‘Je suis pas un homme qui se venge.’ Ik ben niet iemand die wraak neemt, die rancuneus is. Wraak, rancune is het wapen van mensen die niet intelligent zijn. Dus ja, Kevin maakt, net als alle andere spelers, kans op een selectie tegen KV Mechelen.”

Mirallas sprak tegen
In de Ghelamco Arena was Bölöni naar verluidt al geërgerd langs de zijlijn. “Kijk me aan als ik tegen je praat.” Waarop Mirallas repliceerde: “Jij bekijkt mij al drie weken niet meer”, klinkt het bij La Dernière Heure. “Als je zo tegen me praat, kom je er niet op”, besloot Bölöni. Vervolgens wandelde Mirallas naar de kleedkamer.