Opnieuw domper voor Antwerp: 'Defour blijft sukkelen, niet klaar voor KV Mechelen'

Opnieuw domper voor Antwerp: 'Defour blijft sukkelen, niet klaar voor KV Mechelen'

Gepubliceerd: woensdag 27 november 2019 om 10:00wo 27-11-2019 om 10:00

Antwerp FC blijft maar wachten op de terugkeer van Steven Defour. De middenvelder is al weken out en raakt maar niet verlost van zijn hardnekkige blessure. Ook tegen KV Mechelen is hij er niet bij.

Defour moest deze week aansluiten op de groepstraining bij Antwerp, maar is nog steeds niet helemaal klaar. Het Nieuwsblad meldt dat Defour ook woensdag niet heeft meegetraind met de groep van Antwerp. Hij is al zeker out voor de partij.

Defour is nu al bijna twee maanden out bij Antwerp met een hardnekkige spierblessure. Defour speelde zijn laatste minuten voor Antwerp op 6 oktober. Toen viel hij al in de eerste helft uit tegen Standard. Een streep door de rekening voor Antwerp, zeker omdat Defour één van de grootverdieners in de kern is. Voorlopig is Alexis De Sart wel een waardige vervanger voor de ex-Rode Duivel.

Antwerp zou vooral geen risico willen nemen met Defour en vrezen voor een herval. Ook vorig seizoen werd Defour namelijk al geplaagd door blessureleed bij Burnley. Naast Defour is ook Miyoshi onzeker voor de partij tegen KV Mechelen. Hij staakte de training en raakt mogelijk niet fit. Jonkie Quirynen kan inmiddels wel weer zijn comeback maken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Antwerp Defour nodig?

(166 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws