Ballenjongen krijgt complimenten van Mourinho: Deze jongen was briljant vandaag

Ballenjongen krijgt complimenten van Mourinho: "Deze jongen was briljant vandaag"

27-11-2019 09:28 Laatste update: 09:31
Champions League 0 Reacties

Tottenham Hotspur kende dinsdag een moeilijke avond tegen Olympiacos. Bij rust stond de formatie van José Mourinho met 0-2 achter, maar uiteindelijk werd er met 4-2 gewonnen. Dit alles mede door een oplettende ballenjongen.

Na de wedstrijd wilde Mourinho eerst zijn excuses aanbieden aan Eric Dier. De Portugese manager haalde hem al na minder dan een halfuur spelen naar de kant. "Het is nooit makkelijk voor een speler, maar het is voor ons coaches ook niet makkelijk", vertelt Mourinho na de wedstrijd voor de camera van BT Sport. "Ik deed het voor het team. Het was niet omdat Eric slecht speelde, maar voor het team. We hadden een andere oplossing nodig. Het ging tussen Dier en Winks, het was een moeilijke beslissing."

"Ik houd van intelligente ballenjongens, zoals ik vroeger zelf ook was. Ik was een geweldige ballenjongen vroeger", schakelt Mourinho vervolgens over naar de gelijkmaker van Harry Kane. Een ballenjongen lette goed op en zorgde ervoor dat Spurs snel kon ingooien, waarna de bal een paar seconden later al in het net lag. "Deze jongen was briljant vandaag. Hij las het spel goed, begrijpt het spelletje en gaf een assist." De ballenjongen kon op waardering rekenen van Mourinho, die vlak na het doelpunt naar hem toe ging om hem te omhelzen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie