Matchwinnaar Diatta slaat mea culpa: Ik wilde hen mijn mentale sterkte tonen

Matchwinnaar Diatta slaat mea culpa: "Ik wilde hen mijn mentale sterkte tonen"

26-11-2019 23:45
25

Krépin Diatta was de grote held van Club Brugge tijdens de Champions League-match in Galatasaray (1-1). De Senegalees zorgde met een knappe treffer voor de late gelijkmaker. Nadien kreeg hij echter zijn tweede gele kaart, waardoor hij de laatste groepsmatch tegen Real Madrid moet uitzitten.

"Scoren in de Champions League is als een kinderdroom die uitkomt", vertelde doelpuntenmaker aan Het Nieuwsblad. "Eindelijk is het zover. Het is alleen jammer dat ik een rode kaart pak in de fase na de goal. Maar het allerbelangrijkste is dat het team nog maar eens mentale sterkte heeft getoond."

"De groepsgeest is belangrijker dan mijn doelpunt. En we verdienden beter dan een gelijkspel. Het resultaat is positief maar we waren liever met drie punten vertrokken. Niet verliezen was echter de opdracht en daarin zijn we geslaagd."

Diatta kreeg na zijn doelpunt wel zijn tweede gele kaart, waardoor hij de thuismatch tegen Real mist. "Ik wist dat ik al geel had gepakt maar met mijn gebaar wilde ik de fans die me al de ganse match hadden uitgejouwd van antwoord dienen. Ik wilde hen mijn mentale sterkte tonen", besloot de Senegalees.