'Getouwtrek om Club Brugge-huurling Amrabat: bod van 10 miljoen euro al afgewezen'

'Getouwtrek om Club Brugge-huurling Amrabat: bod van 10 miljoen euro al afgewezen'

26-11-2019 15:21 Laatste update: 15:48
3

Sofyan Amrabat bloeit op in de Serie A en kan volgend jaar zomer een transfer naar de Italiaanse top maken. Internazionale, SSC Napoli en Fiorentina willen de Club Brugge-middenvelder voor een miljoenenbedrag overnemen.

Dat melden Sky Sport Italia en Gianluca Di Marzio. Amrabat (23) wordt nu door Hellas Verona gehuurd van Club Brugge. De club gaat de koopoptie ter waarde van 3,5 miljoen euro lichten, maar de grote vraag is of Hellas Verona bereid is om Amrabat direct weer te laten gaan. Een eerste bod van tien miljoen euro is in ieder geval al van tafel geveegd. Hellas Verona ruikt geld en wil meer voor Amrabat.

Van een wintertransfer zal het sowieso niet komen. Amrabat speelde aan het begin van het seizoen nog voor Club Brugge en volgens de regels mag een speler niet voor drie clubs in één seizoen uitkomen. Wat wel mag is Amrabat nu al vastleggen voor volgend seizoen.

Napoli schijnt op dit moment de beste papieren te hebben, maar moet wel met een hoger bedrag aankloppen in Verona. Beide clubs spraken onlangs met elkaar over Amrabat. Op de achtergrond proberen andere clubs zich te mengen.

Amrabat maakte veel indruk bij FC Utrecht en verdiende in de Galgenwaard een transfer naar Feyenoord. In Rotterdam mislukte de middenvelder echter volledig. Bij Club Brugge begon Amrabat nog goed, maar daarna zakte hij ook daar in een wak.