Verontwaardiging na reactie Benson bij Antwerp: “Je kan die stats kopen”

Verontwaardiging na reactie Benson bij Antwerp: “Je kan die stats kopen”

Gepubliceerd: dinsdag 26 november 2019 om 13:14di 26-11-2019 om 13:14

Laatste update: dinsdag 26 november 2019 om 13:16di 26-11-2019 om 13:16

Het rommelt een beetje bij Royal Antwerp Football Club. Laszlo Bölöni beschikt over een grote kern en de spelers die minder spelen beginnen te morren. Kevin Mirallas is niet tevreden en ook Manuel Benson reageerde via Instagram.

Benson zette zijn statistieken van bij Moeskroen online en uitte zo zijn onvrede over het aantal speelminuten dat hij krijgt bij Antwerp. Bölöni liet Benson uit zijn kern voor de wedstrijd tegen KAA Gent. Arnar Vidarsson reageerde verontwaardigd tijdens Extra Time.

"Hij heeft 4 maanden gepresteerd bij Moeskroen, daarna is het niet gelukt bij Genk en nu lukt het ook niet bij Antwerp. Je moet als jonge voetballer slimmer zijn. Kop in de grond en hard werken. Nu zet hij dat op Instagram, maar als een journalist hem een 5 geeft, is dat ineens een dommerik”, wordt de IJslander geciteerd door Sporza.

"Het ergste is ook: als voetballer in België kun je die statistieken kopen. Je geeft een journalist wat inside information en je krijgt altijd een 7 (lacherige verontwaardiging aan tafel). Ik heb dan ook nooit een 6 gekregen. Altijd een 7!", gaat Vidarsson verder. "Nee, maar het klopt wel."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws