LIVE: Club Brugge sleept uiteindelijk gelijkspel uit de brand

LIVE: Club Brugge sleept uiteindelijk gelijkspel uit de brand

Gepubliceerd: dinsdag 26 november 2019 om 16:00di 26-11-2019 om 16:00

Laatste update: dinsdag 26 november 2019 om 20:55di 26-11-2019 om 20:55

Club Brugge speelt dinsdag misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het jaar. Winst tegen Galatasaray betekent Europese overwintering en nog een kans op overwintering in de Champions League. Volg hier alles LIVE bij VoetbalPrimeur.be!

Op het veld van Galatasaray kan Clement geen beroep doen op Ruud Vormer. De kapitein is geschorst, maar reisde wel mee af naar Turkije. De Nederlander zal zijn ploegmaats aanmoedigen, die Club Brugge naar een overwintering in Europa kunnen schieten.

Dan moet er wel gewonnen worden van Galatasaray, dat momenteel één punt achterstand heeft op Club Brugge. Bij verlies tegen de Turkse topploeg moet Club Brugge in eigen huis nog een resultaat boeken tegen Real Madrid én mag Galatasaray niet winnen van PSG.

Blessures en schorsingen
Club Brugge kan alleszins met veel vertrouwen toeleven naar de partij. Het won afgelopen weekend makkelijk van KV Oostende en kan rekenen op een bijna topfitte kern. Enkel Matej Mitrovic (geblesseerd) en Vormer (schorsing) zijn er niet bij. Dat ligt wel anders bij Galatasaray.

De Turkse topploeg mist zowat een halve basisploeg en moet ook een beroep doen op heel wat jonkies. Radamel Falcao, Florin Andone, Christian Luyindama (ex-Standard Luik) en Sener Özbayrakli zijn er alvast niet bij. Bovendien zijn middenvelder Steven N’Zonzi en rechtsbuiten Yunus Akgün zijn geschorst. Fernando Muslera en Ryan Babel zijn op dit moment nog twijfelgevallen.

De elf: Mignolet; Mata, Mechele, Deli, Ricca; Rits, Balanta, Vanaken; Diatta, Dennis en Openda

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws