Bevestigd: ‘Diagne in Istanbul om met Galatasaray te praten over toekomst’

Bevestigd: ‘Diagne in Istanbul om met Galatasaray te praten over toekomst’

26-11-2019 09:08 Laatste update: 18:45
44

Mbaye Diagne is een bijzondere voetballer, dat bewijst de Club Brugge-spits nogmaals. De Senegalees behoort niet tot de selectie voor de partij tegen Galatasaray, maar toch zal Diagne dinsdagavond aanwezig zijn in Istanboel.

Philippe Clement kondigde aan dat Diagne zijn plaats op het trainingsveld in Brugge is, maar toch besliste de spits om op eigen houtje af te reizen naar Turkije. Proximus Sports kon op de luchthaven namelijk een glimp opvangen van Diagne, die bij zijn moederclub Galatasaray op gesprek gaat.

Club Brugge huurt Diagne tot het einde van het seizoen mét aankoopoptie. Toch vindt de Senegalees het net nu nodig om met Galatasaray over zijn toekomst te praten. Door de penaltyfarce tegen PSG lijken zijn kansen op een toekomst bij Club Brugge nu al verkeken. Al wil Clement Diagne toch niet helemaal afschrijven. Zo laat de Club-coach de deur op een kier.

Update: Journalist Bram Lambert bevestigt tegenover VIER dat Mbaye Diagne weldegelijk op het vliegtuig naar Istanbul zat. “Hij zat vanmorgen bij ons op het vliegtuig. Vervolgens had hij problemen met zijn gsm en met de controle in Turkije, vintage Diagne”, aldus Lambert. Naar verluidt gaat de aanvaller met Galatasaray praten over zijn toekomst. Momenteel wordt Diagne gehuurd door Club Brugge, maar daar zit hij op een dood spoor na het penalty-debacle tegen PSG.