Degryse heeft opdracht voor Club Brugge: Dat is het jammere van deze campagne

Degryse heeft opdracht voor Club Brugge: "Dat is het jammere van deze campagne"

26-11-2019 08:29 Laatste update: 08:30
5

Club Brugge staat voor een belangrijke wedstrijd in en tegen Galatasaray. Blauw-Zwart wil in Turkije zekerheid verwerven over Europese overwintering. Marc Degryse beseft het belang van de partij tegen Galatasaray.

"Dit is de match van het seizoen voor Club. Ik ben blij dat ik tijdens het vertrek op de luchthaven van Oostende hetzelfde hoorde van Philippe Clement en zijn spelers. Het bewijst dat dit een topclub is geworden die steeds meer wil", opent Degryse in Het Laatste Nieuws.

Zo legt Club Brugge de lat steeds hoger, iets wat Degryse graag ziet gebeuren. "Eentje die niet tevreden is met eens stunten op Madrid of een goeie prestatie afleveren in PSG. Nee, iedereen hier in Istanbul snakt naar Europees overwinteren en een zege."

Efficiëntie
"Dát is tot dusver het jammere van deze campagne: het uitblijven van die overwinning. Er zat veel meer in dan amper twee punten. Alleen gaat Club niks cadeau krijgen, het zal zichzelf moeten belonen. Ik hoop dus dat ze lessen getrokken hebben uit de vier vorige wedstrijden. Efficiëntie moet vanavond met stip bovenaan het lijstje staan. Dáárop moet de focus liggen", besluit hij.