'Clement kiest voor één verrassing, geen plaats voor Okereke en Percy Tau'

'Clement kiest voor één verrassing, geen plaats voor Okereke en Percy Tau'

26-11-2019 07:47 Laatste update: 07:49
14

Club Brugge gaat dinsdagavond op bezoek bij Galatasaray. In Istanboel mikt Club Brugge op de eerste overwinning in deze campagne. Tegen Galatasaray kiest Philippe Clement voor weinig verrassingen in de basiself.

Op het veld van Galatasaray kan Clement alvast geen beroep doen op Ruud Vormer. De kapitein is geschorst, maar reisde wel mee af naar Turkije. Hij wordt op het middenveld volgens Het Nieuwsblad vervangen door Eder Balanta, die samen met Mats Rits en Hans Vanaken de driehoek vervolledigt.

Achterin wordt Fede Ricca aan de aftrap verwacht ten koste van Eduard Sobol, die afgelopen weekend wél nog aan de aftrap stond tegen KV Oostende. De andere drie namen zijn zoals verwacht Simon Deli, Brandon Mechele en Clinton Mata. In doel neemt Simon Mignolet plaats.

Vooraan heeft Clement meer keuze. De krant verwacht echter dat Krépin Diatta, Emmanuel Dennis én Siebe Schrijvers starten. Die laatste scoorde nog tegen KVO, bovendien speelde Schrijvers zich steeds meer in het team de voorbije matchen. Percy Tau, Lois Openda en David Okereke worden op de bank verwacht.

De vermoedelijke elf: Mignolet; Mata, Mechele, Deli, Ricca; Rits, Balanta, Vanaken; Diatta, Dennis en Schrijvers