Club Brugge wint van Galatasaray en is zeker van overwintering: knappe promo!

Club Brugge wint van Galatasaray en is zeker van overwintering: knappe promo!

Gepubliceerd: maandag 25 november 2019 om 22:22ma 25-11-2019 om 22:22

Laatste update: dinsdag 26 november 2019 om 18:14di 26-11-2019 om 18:14

Dinsdagavond vindt misschien wel dé belangrijkste wedstrijd plaats voor Club Brugge in de Champions League. Bij winst is het zeker van Europese overwintering, maar bij een nederlaag moet het op de allerlaatste speeldag nog winnen van Real Madrid. De heksenketel van Galatasaray biedt het perfecte decor voor deze nagelbijter, met nog een mooie promotie extra!

Club Brugge wint van Galatasaray en is zeker van Europese overwintering: schitterende promo!

Dankzij de bookmaker Ladbrokes kan je namelijk maar liefst 6(!) keer je inzet verdienen bij winst van Club Brugge tegen Galatasaray. Club Brugge is niet meteen de grote favoriet, maar mag wel met héél wat vertrouwen toeleven naar de partij.

Lees verder onder de afbeelding.

Net als Club Brugge, won Galatasaray nog geen wedstrijd in de Champions League. Meer nog, het is de enige ploeg die deelneemt aan het miljoenenbal, maar nog niet heeft gescoord. Kurkdroog waren de uitslagen vooralsnog: 0-0 tegen Brugge, 0-1 tegen Real Madrid en PSG en 0-6 op Bernabeu. De Turkse kampioen presteert in eigen land ook ondermaats met een zevende plaats. Een Europese overwintering kan dan ook de enige manier zijn om het seizoen nog enigszins kleur te geven.

Bij de Turken zijn er echter ook heel wat zorgen. Fatih Terim heeft heel wat geblesseerden en moet zelf een pak jonkies op de bank plaatsen. Daar kan een Club Brugge in vorm van profiteren.

In tegenstelling tot Galatasaray doet Club Brugge het dan ook enorm goed in eigen land. Het staat fier op kop, verloor slechts 1 keer en kreeg na 15 speeldagen amper 6 tegendoelpunten te verwerken. Ook in de CL zette het in principe betere prestaties neer dan Galatasaray, al is het luttele puntje bonus natuurlijk geen grote voorsprong. Club moet dus aan de bak want de kans is aanzienlijk dat de winnaar van dit duel de derde plaats en dus het ticket naar de Europa League zal bemachtigen.

Club Brugge wint van Galatasaray en is zeker van overwintering: knappe promo!

Wees verstandig en gok met mate. 18+.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Bekijk het laatste nieuws