Verschueren gelukkig met contractverlenging: Sambi is Anderlecht dankbaar

Verschueren gelukkig met contractverlenging: "Sambi is Anderlecht dankbaar"

25-11-2019 18:38 Laatste update: 18:38
1

Albert Sambi Lokonga heeft maandagnamiddag zijn contract bij RSC Anderlecht verlengd. De centrale middenvelder tekende een nieuwe overeenkomst voor drieënhalf seizoenen in het Lotto Park. Sportief directeur Michael Verschueren is opgetogen met de contractverlenging van Lokonga

"De speler en zijn management hebben zich heel constructief opgesteld tijdens de onderhandelingen", verklaarde Verschueren op de website van paars-wit. "Als club voelden we dat Sambi dankbaar en gelukkig is met de kansen die hij hier heeft gekregen. Ook tijdens zijn lange revalidatieperiode zijn we hem blijven ondersteunen, omdat we absoluut geloven in zijn kwaliteiten."

"Sinds zijn invalbeurt tegen Standard heeft hij zich gemanifesteerd tot een belangrijke schakel op ons middenveld. De contractverlenging is een goeie zaak voor beide partijen. Sambi is één van de grote talenten, die uit onze Youth Academy is doorgegroeid naar het eerste elftal. Hij kan zich hier nu verder ontwikkelen om dan een grote stap te zetten, zoals anderen hem hebben voorgedaan", besloot Verschueren.