Bolat bevestigt onderhandelingen met Antwerp: Ik laat alle opties open

Bolat bevestigt onderhandelingen met Antwerp: "Ik laat alle opties open"

Gepubliceerd: maandag 25 november 2019 om 14:16ma 25-11-2019 om 14:16

Het is nog steeds onduidelijk waar de toekomst van Sinan Bolat ligt. De Turkse doelman heeft een aflopend contract bij The Great Old en kan volgende zomer dus gratis vertrekken. Dat wil Antwerp niet zien gebeuren.

Eerder raakte al bekend dat Antwerp er alles aan wil doen om Bolat te houden. Het bespreekt dan ook een contractverlenging met de doelman. Dat bevestigt Bolat. "We zijn momenteel in onderhandeling, maar er is nog niets concreets", klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Bolat ziet een verlenging zitten, maar sluit een transfer niet uit. "Ik voel me goed op de Bosuil, maar laat tegelijk alle opties open. We zien de komende weken en maanden wel wat het wordt", aldus de doelman.

De doelman heeft er met Antwerp een seizoen met veel ups en downs opzitten. De Great Old heeft het bijzonder moeilijk om de nul te houden. Zo kon Bolat nog geen enkele keer dit seizoen de nul houden in de competitie. In totaal slikte Bolat al 31 doelpunten in negentien wedstrijden dit seizoen

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws