Gano vraagt niet om meer speeltijd bij Antwerp na heldenstatus tegen Gent

Gano vraagt niet om meer speeltijd bij Antwerp na heldenstatus tegen Gent

Gepubliceerd: maandag 25 november 2019 om 08:32ma 25-11-2019 om 08:32

Zinho Gano was zondag de matchwinnaar van Antwerp FC. Met zijn doelpunt tegen KAA Gent schonk hij The Great Old een gelijkspel. Dat was al even geleden voor de spits.

"Ik ben superblij", reageerde hij achteraf bij Het Laatste Nieuws. "Het was heel lang geleden, dus ik heb er hard van genoten Vier op zes tegen Gent, top toch? Heel het team heeft hiervoor gestreden, de bal viel nu gelukkig voor mijn voet."

Voor Gano alvast een grote opkikker, de spits krijgt namelijk amper speelminuten. Hij zit dit seizoen nog maar aan zestig minuten. Toch gaat Gano nu niet om meer speeltijd vragen. "Mbokani is ook aan een uitstekend seizoen bezig, dus wat kan ik zeggen?"

"Dieu is een heel goeie gast, we zijn vrienden. Weinig spelen is mentaal inderdaad niet makkelijk, maar ik kan ermee om. Ik ben profvoetballer en mag blij zijn met zo'n job. Daar probeer ik me dan ook naar te gedragen. Me elke dag opnieuw zo goed mogelijk ten dienste van het team te stellen. Dit doelpunt is een beloning, ik kan er weer even tegen", lacht Gano zijn tanden bloot.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws