Ironische Britten loven Lukaku: Die eerste aanname houdt hem duidelijk tegen

Ironische Britten loven Lukaku: "Die eerste aanname houdt hem duidelijk tegen"

24-11-2019 11:29
41

Internazionale behield zaterdagavond haar perfecte uitrapport in de Serie A. Ook Torino kon de achtervolger van Juventus niet te baas (0-3). Het laatste doelpunt van de Nerazzurri werd verzorgd door Romelu Lukaku. Die haalt (alweer) geweldige statistieken boven.

Voor het achtste seizoen op rij behaalt Lukaku dubbele cijfers wat betreft zijn doelpuntenproductie. In twaalf duels in de Serie A zit de recordtopschutter van de Rode Duivels nu al aan tien rozen. Daarmee moet hij enkel Ciro Immobile van Lazio voorlaten: die zit al aan veertien.

Ondanks alle kritiek die Lukaku nog steeds met de regelmaat van een klok over zich heen krijgt, blijft de Rode Duivel doen waar hij het best in is: doelpunten maken. Het Britse Squawka oordeelt dat de negatieve commentaren nu eindelijk eens mogen stoppen. 'Die zwakke eerste aanname houdt hem duidelijk tegen', schrijft Squawka bij haar post.

Overigens breekt Lukaku bij Inter records. Niet alleen is onze landgenoot momenteel de topschutter van de Milanezen, daarnaast is hij de eerste aanwinst van Inter die zo snel aan tien doelpunten geraakt. Lukaku doet even goed als de legendarische Ronaldo.