Yannick Carrasco helpt zijn ploeg aan gelijkspel met goal en assist

23-11-2019 16:17

Yannick Carrasco was die weekend opnieuw één van de uitblinkers bij zijn ploeg Dalian Yifang. De Rode Duivel scoorde een doelpunt en gaf een assist tijdens het 3-3 gelijkspel tegen

Carrasco trapte vlak voor rust een vrije trap richting Wang Yaopeng, die de bal kon binnen duwen en op die manier de openingstreffer van Hebei ongedaan maakte. Vier minuten na de rust mocht Carrasco aanleggen vanop de penaltystip voor de 2-1 en onze landgenoot faalde niet.

Het was voor Carrasco zijn zestiende doelpunt in 23 matchen. Salomon Rondon scoorde eveneens vanop de stip voor Dalian, maar in het laatste kwartier scoorde Hebei nog twee keer en kon op die manier een gelijkspel uit de brand slepen. Dalian staat nu tiende met 35 punten.