Einde verhaal voor Bronn? 'Gent zet verdediger opnieuw in B-kern'

Einde verhaal voor Bronn? 'Gent zet verdediger opnieuw in B-kern'

Gepubliceerd: zaterdag 23 november 2019 om 11:48za 23-11-2019 om 11:48

Laatste update: zaterdag 23 november 2019 om 11:51za 23-11-2019 om 11:51

Het verhaal van Dylan Bronn lijkt zo stilaan voorbij bij KAA Gent. De Tunesisch international is opnieuw naar de B-kern teruggezet.

Dat meldt Het Nieuwsblad. De Tunesiër werd naar verluidt door het clubbestuur van de Buffalo's teruggezet naar de B-kern van Gent. De reden waarom is voorlopig nog onbekend. Dit seizoen kwam de belangrijke pion van vorig seizoen amper nog aan bod. Hij speelde back-up voor Michel Ngadeu en Igor Plastun.

Voor Bronn is het niet de eerste keer dat hij in de Gentse B-kern vertoeft. Ook vorig seizoen verzeilde hij daar na een conflict met trainer Jess Thorup. Hij werd toen vergeven, maar lijkt die twee kans nu verkwanseld te hebben.

De 24-jarige Bronn was afgelopen seizoen nog een belangrijke pion in het elftal van Gent. Hij kwam aan 33 wedstrijden en scoorde daarin acht keer. Deze zomer leek hij te gaan vertrekken bij de Buffalo's, maar een transfer kwam er niet. Bronn, die nog een contract tot medio 2021 heeft bij Gent, kwam dit seizoen amper zeven keer uit voor Gent.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws