Ondanks nederlaag geen ontevredenheid bij KVO: Pandoering vermeden

Ondanks nederlaag geen ontevredenheid bij KVO: "Pandoering vermeden"

Gepubliceerd: vrijdag 22 november 2019 om 23:30vr 22-11-2019 om 23:30

KV Oostende is er vrijdagavond niet in geslaagd om punten te sprokkelen op het veld van Club Brugge. Het kwam amper aan bod tegen de competitieleider. Ondanks de 2-0 nederlaag was Michiel Jonckheere niet helemaal ontevreden over de partij.

"We zaten de eerste twintig minuten goed in de wedstrijd en we dreigden zelfs. Club had de bal en prikte ook, maar dat weet je als je hier komt spelen", reageert Jonckheere na de wedstrijd bij Play Sports.

Uiteindelijk verloor KV Oostende toch, maar dat begrijpt Jonckheere enigszins. "Na die rode kaart was het bijzonder moeilijk. Dan wisten we dat we compact moesten gaan spelen en een pandoering moesten vermijden. De rode kaart van Ronald? Hij zat niet slecht in de match, maar ik had het niet gezien. In de rust hoorden we wel dat hij rood had kunnen krijgen."

"Is dat bevredigend? Neen, maar in onze situatie moet je je aan zoiets optrekken", vertelt Jonckheere, die beseft dat KVO toch punten moet pakken. "Volgende week is het tegen Anderlecht en het is nu toch van moeten", besloot hij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws