AS Monaco zal Cercle Brugge niet verlaten: 'De geruchten zijn onwaar'

AS Monaco zal Cercle Brugge niet verlaten: 'De geruchten zijn onwaar'

Gepubliceerd: vrijdag 22 november 2019 om 22:45vr 22-11-2019 om 22:45

De voorbije maanden waren er bij Cercle Brugge geruchten dat AS Monaco zou denken aan een einde van de samenwerking. Een degradatie kan de Franse club missen als kiespijn. Cercle Brugge weerlegt al die geruchten echter.

Volgens Cercle Brugge komt er absoluut nog geen einde aan de samenwerking. Dat vertelde bestuurder Vincent Goemaere tijdens een supportersoverleg eerder deze week. "Monaco is ambitieus met Cercle en wil ook absoluut vooruit. Ook met de eigen jeugd, die zeker een belangrijke rol heeft", valt er te lezen op de webstek van de Vereniging.

"Maar we moeten ook Cercle blijven en de voetjes op de grond houden. Monaco is hoofdaandeelhouder bij Cercle en zal niet zomaar vertrekken. Geruchten die daarover de ronde doen zijn absoluut onwaar. Zelfs een degradatie zal daar niets aan veranderen", gaf hij aan.

Cercle Brugge wacht in de terugronde nog een hele klus om die degradatie te ontlopen. Het moet drie punten goedmaken op Waasland-Beveren. Na vijftien speeldagen telt het amper zeven punten, met een doelsaldo van -23.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws