Bookmaker heeft geweldige promo voor topper tussen Man City en Chelsea

Bookmaker heeft geweldige promo voor topper tussen Man City en Chelsea

Gepubliceerd: vrijdag 22 november 2019 om 22:02vr 22-11-2019 om 22:02

Laatste update: zaterdag 23 november 2019 om 15:15za 23-11-2019 om 15:15

Twee ploegen uit de top vier van de Premier League nemen het zaterdag op tegen elkaar. Een bijzonder spannende partij, waar de hele voetbalwereld naar uitkijkt. Ook Ladbrokes, dat een straffe promotie klaar heeft voor deze wedstrijd.

TOPPER! De Bruyne en Man City halen het in eigen huis van verrassend sterk Chelsea: SCHITTERENDE PROMO! KLIK HIER!

Dankzij de bookmaker kan je namelijk maar liefst 6(!) keer je inzet verdienen bij winst van Manchester City en Kevin De Bruyne. The Citizens zijn ook de favoriet voor deze partij, al mag Chelsea toch niet helemaal onderschat worden.

Lees verder onder de afbeelding.

Bij Man City is puntengewin nu bijna van moeten na het verlies tegen Liverpool voor de interlandbreak. Het telt nu negen punten achterstand op de rivaal. De mannen van Pep Guardiola weten dus wat hen te doen staat.

In die partij kan Guardiola alvast een beroep doen op David Silva en Rodrigo, die weer helemaal fit zijn. Ook Ederson zou klaar raken voor de partij. Bij Man City kan men Chelsea ook toch met vertrouwen ontvangen. Zeker in eigen huis, waar het 23 van de laatste 26 wedstrijden wist te winnen.

Chelsea is bezig aan een bijzonder goede periode, met zes overwinningen op rij. Maar de vorige uitwedstrijd tegen Man City ging het met maar liefst 6-0 onderuit. Dat zal men nu proberen voorkomen, al is winst tegen de bijna onverslaanbare Citizens in het Etihad Stadium ontzettend moeilijk.

TOPPER! De Bruyne en Man City halen het in eigen huis van verrassend sterk Chelsea: SCHITTERENDE PROMO! KLIK HIER!

Wees verstandig en gok met mate. 18+.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Bekijk het laatste nieuws