OPSTELLING: Clement kiest weer voor Schrijvers, Akpala mist rentree op Jan Breydel

OPSTELLING: Clement kiest weer voor Schrijvers, Akpala mist rentree op Jan Breydel

Gepubliceerd: vrijdag 22 november 2019 om 19:25vr 22-11-2019 om 19:25

Laatste update: vrijdag 22 november 2019 om 19:29vr 22-11-2019 om 19:29

Leider Club Brugge ontvangt in het Jan Breydelstadion KV Oostende op speeldag 16, de eerste van de terugronde.

Club Brugge staat nog altijd stevig aan kop ondanks de eerste nederlaag tegen Antwerp afgelopen speeldag. KAA Gent volgt op vijf punten en Blauw-Zwart heeft een wedstrijd minder gespeeld. Coach Philippe Clement beschikt over een fitte selectie, enkel Matej Mitrovic is geblesseerd. Mbaye Diagne is nog steeds verbannen.

Siebe Schrijvers begon moeizaam aan het seizoen, maar de laatste weken krijgt hij steeds meer zijn kans. Ook tegen KVO mag de aanvaller in de basis starten, ten koste van Percy Tau en Emmanuel Dennis. Mats Rits krijgt dan weer de voorkeur op Eder Balanta.

KV Oostende bengelt nog onderin het klassement van de Jupiler Pro League. Na een reeks van vijf nederlagen op rij kon de kustclub voor de interlandbreak nog eens een puntje pakken. In eigen huis speelde het 2-2 gelijk tegen Moeskroen. KVO haalde Joseph Akpala in huis om meer doelpunten te maken, maar de oud-aanvaller van Club Brugge mist zijn terugkeer naar Jan Breydel. Hij is namelijk nog niet speelgerechtigd. Ronald Vargas, ook al ex-Club, is er wél bij.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie gaat winnen?

(60 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws