Thorup spreekt duidelijke taal: Niet tevreden met geleverde prestaties

Thorup spreekt duidelijke taal: "Niet tevreden met geleverde prestaties"

Gepubliceerd: vrijdag 22 november 2019 om 07:29vr 22-11-2019 om 07:29

KAA Gent ging met 3-2 ten onder op het veld van Royal Antwerp Football Club. Na afloop reageerde coach Jess Thorup op de clubwebsite van de Buffalo’s.

Antwerp speelde sterk. “Eerst en vooral was het een sterke prestatie van Antwerp, zeker en vast. Topschutter Mbokani speelde een puike match. Al startten wij ook goed, met die mooie goal van Roman (Yaremchuk). Maar vanaf dan leek het dat we speelden om die 0-1 voorsprong te verdedigen en zoiets lukt niet voor de resterende (80) minuten, dat weet je. Antwerp is een goeie ploeg en ze weten hoe ze moeten scoren. En kijk, dat is vandaag nog maar eens gebleken.”

“De ingesteldheid om de 2-1 achterstand om te zetten in een overwinning was er nochtans wel”, gaat Thorup verder. “Maar dan krijg je vlak na rust een derde doelpunt tegen en dan wordt het een moeilijke opdracht. Waarom we geen oplossing vonden? In voetbal hangt het vaak af van details en om in die specifieke zaken dan ook beter te zijn.”

De oefenmeester van KAA Gent was aldus niet tevreden. “En dat lukte jammer genoeg niet vandaag. De tegenstander paste zich aan aan onze speelstijl en wij hadden hier geen antwoord op. Dus nee, ik kan niet tevreden zijn met de getoonde prestatie.”

Antwerp
Ook zondag wacht Antwerp, dit keer in de Ghelamco Arena. “Het spreekt vanzelf dat we die wedstrijd beter gaan moeten aanpakken om de drie punten thuis te houden. Uiteraard zullen we de match van vandaag goed analyseren en daarna de nodige aanpassingen doen.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Thorup hier gelijk?

(204 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws