Club Brugge heeft drukke kalender: Belangrijke periode op verschillende fronten

Club Brugge heeft drukke kalender: "Belangrijke periode op verschillende fronten"

Gepubliceerd: donderdag 21 november 2019 om 18:58do 21-11-2019 om 18:58

De Jupiler Pro League trekt zich donderdagavond weer op gang. Voor Club Brugge wachten er heel drukke weken. De ploeg van Philippe Clement speelt maar liefst tien wedstrijden de komende 34 dagen. 

"Dat vormt een optelsom met het regime waar bepaalde jongens al sinds juli mee bezig zijn", vertelde Clement daarover aan Het Nieuwsblad. "Daarom kan het een zware periode worden. Maar daar houden we rekening mee door de juiste jongens te brengen op het juiste moment. Dat moet de komende weken, want het wordt een belangrijke periode op verschillende fronten. Zowel in de beker als in Europa wordt beslist of we verder gaan."

Blauw-Zwart speelt woensdag in de Champions League tegen Galatasaray, maar de wedstrijd tegen KV Oostende is geen voorbereidende match voor Clemen. "Neen, KVO is op zich een belangrijke match die we gewoon willen winnen. Als je op het einde van de rit de titel wil, dan kan het soms op details aankomen. Op één of twee puntjes, bijvoorbeeld. We kunnen het ons daarom niet veroorloven om steken te laten vallen. KVO is helemaal geen voorbereiding op Galatasaray", besloot Clement.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws