Bölöni sneert naar Pro League: Daar wil ik hen nog eens voor bedanken

Bölöni sneert naar Pro League: "Daar wil ik hen nog eens voor bedanken"

21-11-2019 18:42
1

Donderdagavond gaat de Jupiler Pro League al opnieuw van start. Antwerp en KAA Gent spelen hun inhaalwedstrijd van de vijfde speeldag. Daardoor spelen beide ploegen twee keer tegen elkaar op vier dagen tijd, aangezien er elkaar komend weekend opnieuw ontmoeten.

Een bizarre situatie, maar Antwerp-coach Laszlo Bölöni laat het niet aan zijn hart komen. Hij was wel drie kwartier te laat voor de traditionele persconferentie een dag voor de match. "Sorry, ik was het helemaal vergeten. De Pro League heeft ons een heel groot cadeau gegeven en daar wil ik hen nog eens voor bedanken", verwijst Bölöni bij Sporza naar de nieuwe datum van de inhaalmatch.

"We wisten dat we voor deze hulp op een dag zouden moeten betalen, dus nu moeten we dat aanvaarden en het spel meespelen. We hebben gewerkt om in een goeie flow te zitten en ons vertrouwen opnieuw op te krikken. Ik denk niet dat het een voor- of nadeel is om twee maal tegen dezelfde ploeg te spelen in zo'n korte tijdspanne. In Europese matchen gebeurt dat ook en daar moeten we ons dus nu aan aanpassen", besloot Bölöni.