De Bruyne moet alweer vol aan de bak bij City: Dat is onze job nu eenmaal

De Bruyne moet alweer vol aan de bak bij City: "Dat is onze job nu eenmaal"

Gepubliceerd: woensdag 20 november 2019 om 18:05wo 20-11-2019 om 18:05

Laatste update: woensdag 20 november 2019 om 18:09wo 20-11-2019 om 18:09

De Bruyne illustreerde bij de Rode Duivels nog eens zijn absolute wereldklasse. Zijn huidige vormpeil hoopt hij door te trekken bij City.

City zal een uitstekende De Bruyne alvast erg goed kunnen gebruiken. Komend weekend staat namelijk opnieuw een topwedstrijd op het programma. Ditmaal tegen Chelsea. Na het verlies tegen Liverpool kan City best geen punten laten liggen. De Bruyne kijkt uit naar de wedstrijd.

"De hele wereld kijkt toe bij dit soort wedstrijden, dat is altijd speciaal", aldus De Bruyne tegenover Het Nieuwsblad. Onze landgenoot wilt de manschappen van Frank Lampard ook niet onderschatten. "We hebber veel meer respect voor Chelsea dan dat de buitenwereld denkt, er wordt soms gedaan alsof we op hun neerkijken maar dat is helemaal niet het geval", maakt De Bruyne duidelijk.

Na de wedstrijd tegen Liverpool, opnieuw een topper dus voor De Bruyne en Co. hij blijft er echter nuchter onder. "Dat is onze job nu eenmaal, wedstrijden afwerken op hoog niveau." Zaterdag om 18u30 kijken de twee ploegen elkaar in de ogen. Manchester City is de gastheer.  

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws