Standard wil de band met Chinese markt versterken: ‘Op prinselijke missie’

Standard wil de band met Chinese markt versterken: ‘Op prinselijke missie’

Gepubliceerd: woensdag 20 november 2019 om 13:19wo 20-11-2019 om 13:19

Standard Luik meldt op zijn officiële website dat het de banden met de Chinese markt wil versterken. De Rouches zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de prinselijke missie in Peking en Shanghai in aanwezigheid van prinses Astrid.

‘Voor deze gelegenheid kreeg Standard de grote eer om het partnership met de Chinese voetbalfederatie en de Academie voor te stellen, maar ook de opening van een bureau in Shanghai aan te kondigen. Standard zal vanaf heden ook actief zijn op de Chinese sociale mediakanalen Sina Weibo en WeChat’, klinkt het.

Standard wordt de eerste Belgische club die in China neerstrijkt. ‘Dit alles is het resultaat van een vruchtbare samenwerking met onze Chinese partner Star Union. Zij zullen vanaf nu ook op het shirt van onze U21-ploeg pronken. Onze voorzitter Bruno VENANZI zal een memorandum ondertekenen (waarbij ook de provincie Luik betrokken is) om het organiseren van stages uit China in onze installaties verder te promoten.’

‘Standard wil hierbij AWEX, de provincie Luik en Wallonie Belgique Tourisme bedanken voor de uitstekende samenwerking hieromtrent. Meer dan ooit wil onze club open en proactief zijn ten opzichte van de interesse in de kwaliteitsvolle opleiding op onze Academie door een land dat zich in de toekomst wil profileren als een grote voetbalnatie’, staat te lezen op de website van Standard.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een goed initiatief?

(57 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws