'KBVB onderhandelt over oefenpartij in maart tegen gigantisch topland'

'KBVB onderhandelt over oefenpartij in maart tegen gigantisch topland'

Gepubliceerd: woensdag 20 november 2019 om 12:30wo 20-11-2019 om 12:30

De EK-kwalificatiecampagne zit erop, waardoor er stilaan naar oefenpartners geezocht kan worden. In maart staan de volgende interlands op het programma. Mogelijk krijgen we dan ook een topland als tegenstander.

Bondscoach Roberto Martinez is naar verluidt geen fan om tegen een groot land te oefenen. De bondscoach vreest dat een potentiële tegenstander op het EK daarbij meer te weten komt over de tactiek van de nationale ploeg. Enkele Rode Duivels hopen echter tegen grotere landen te oefenen. Martinez en de KBVB lijken nu ook te luisteren.

Zo meldt de journalist Bruno Ahoyo dat de KBVB momenteel onderhandelt met de voetbalbond van Frankrijk. De KBVB had al een overeenkomst lopen met Frankrijk over een oefenwedstrijd. Daar lijkt de Belgische voetbalbond nu gebruik van te maken. Verwacht wordt dat in maart dat onze eerste oefenpartner zal zijn.

De laatste keer dat we tegen de Fransen speelden, staat ongetwijfeld nog in het geheugen van veel Belgische voetbalfans gegrift. Zo verloren we op de halve finales van het WK tegen de uiteindelijke wereldkampioen Frankrijk.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Lees meer over: Rode Duivels

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws