Verhaeghe Kop van Jut bij fans: 'Bedankt voor het gebrek aan een EK-stadion'

Verhaeghe Kop van Jut bij fans: 'Bedankt voor het gebrek aan een EK-stadion'

Gepubliceerd: woensdag 20 november 2019 om 11:17wo 20-11-2019 om 11:17

Laatste update: woensdag 20 november 2019 om 11:44wo 20-11-2019 om 11:44

Enkele fans van de Rode Duivels maakten van de laatste wedstrijd van de nationale ploeg gebruik om hun onvrede te uiten. Vooral dat aan het adres van Bart Verhaeghe, die volgens hun de schuldige is voor het gebrek aan een EK-stadion in ons land.

Tijdens de wedstrijd tegen Cyprus, die met 6-1 werd gewonnen, onthulden enkele fans van de Rode Duivels een spandoek. Daarop was het volgende, in het Frans, te lezen. "Eerste van de wereld, maar geen stadion. Bedankt, Bart Verhaeghe."

De voormalig vice-voorzitter van de KBVB wordt verweten verschillende stokken in het wiel gestoken te hebben bij de bouw van het Eurostadion in Brussel, dat werd afgewezen door de Vlaamse Regering.

Verhaeghe reageerde niet, maar dat deed CEO Peter Bossaert van de KBVB wel. Hij leek aan te geven dat een renovatie van het Koning Boudewijnstadion eraan komt. "Eigenlijk zijn we klaar, op één zaak na: een beslissing rond het budget en daarvoor is het wachten op de vorming van een nieuwe regering", klonk het bij VTM.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen EK-stadion, en dat is volgens enkele fans van de Rode Duivels de schuld van Bart Verhaeghe. Terechte kritiek? 🤔 #RodeDuivels #ClubBrugge #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Is de woede op Verhaeghe terecht?

(564 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws