Verhaeghe Kop van Jut bij fans: 'Bedankt voor het gebrek aan een EK-stadion'

Verhaeghe Kop van Jut bij fans: 'Bedankt voor het gebrek aan een EK-stadion'

20-11-2019 11:17 Laatste update: 11:44
83

Enkele fans van de Rode Duivels maakten van de laatste wedstrijd van de nationale ploeg gebruik om hun onvrede te uiten. Vooral dat aan het adres van Bart Verhaeghe, die volgens hun de schuldige is voor het gebrek aan een EK-stadion in ons land.

Tijdens de wedstrijd tegen Cyprus, die met 6-1 werd gewonnen, onthulden enkele fans van de Rode Duivels een spandoek. Daarop was het volgende, in het Frans, te lezen. "Eerste van de wereld, maar geen stadion. Bedankt, Bart Verhaeghe."

De voormalig vice-voorzitter van de KBVB wordt verweten verschillende stokken in het wiel gestoken te hebben bij de bouw van het Eurostadion in Brussel, dat werd afgewezen door de Vlaamse Regering.

Verhaeghe reageerde niet, maar dat deed CEO Peter Bossaert van de KBVB wel. Hij leek aan te geven dat een renovatie van het Koning Boudewijnstadion eraan komt. "Eigenlijk zijn we klaar, op één zaak na: een beslissing rond het budget en daarvoor is het wachten op de vorming van een nieuwe regering", klonk het bij VTM.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geen EK-stadion, en dat is volgens enkele fans van de Rode Duivels de schuld van Bart Verhaeghe. Terechte kritiek? 🤔 #RodeDuivels #ClubBrugge #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

No Poll