De nood is hoog in Genk: Wolf geeft nog voor zijn voorstelling eerste training

De nood is hoog in Genk: Wolf geeft nog voor zijn voorstelling eerste training

19-11-2019 22:10 Laatste update: 22:24
3

KRC Genk legt haar lot in de handen van Hannes Wolf, een relatief onbeschreven blad in het trainersgilde. Dinsdag werd de Duitsers officieel voorgesteld in de Luminus Arena. Opvallend: vóór dat persmoment stond Wolf al op het trainingsveld.

Wolf kwam deze ochtend om 8u toe aan het stadion van Genk, waar hij werd opgewacht door algemeen directeur Eric Gerits, beschrijft Het Laatste Nieuws. Zij verdwenen in eerste instantie in de kantoren van de Luminus Arena om de laatste details rond de overgang af te ronden. Eigenlijk had dat maandagavond al moeten gebeuren, maar toen lukte dat om administratieve redenen niet.

Nadien verscheen Wolf terug buiten. De Duitser was immers vastberaden om al meteen zijn eerste training te geven. Dat deed hij ook, waarna zijn persconferentie op het programma stond. Daarin maakte Wolf een gelukkige en zelfzekere indruk. Dit weekend mag hij zich meteen bewijzen, wanneer Genk op bezoek gaat bij Royal Excel Moeskroen.

De Limburgers kunnen dringend een nieuwe overwinning gebruiken. In hun voorbije vier wedstrijden gingen ze drie keer onderuit en speelden een keertje gelijk.

No Poll