'Tottenham wil snel handelen na ontslag: Mourinho 'serious contender' in Londen'

'Tottenham wil snel handelen na ontslag: Mourinho 'serious contender' in Londen'

Gepubliceerd: dinsdag 19 november 2019 om 21:58di 19-11-2019 om 21:58

Tottenham Hotspur heeft al een opvolger voor de ontslagen Mauricio Pochettino op het oog, meldt Sky Sports dinsdagavond. Niemand minder dan José Mourinho zou op de nominatie staan om aan de slag te gaan bij de verliezend Champions League-finalist.

Mourinho werd in december 2018 ontslagen door Manchester United en is sindsdien actief als tv-analist. Nu Pochettino en zijn assistenten zijn bedankt voor bewezen diensten, lijkt de 56-jarige Portugees voor een rentree in de Premier League te staan. Volgens Sky Sports is Mourinho een 'serious contender' voor de ontstane vacature in Noord-Londen, waar in de persoon van Toby Alderweireld en Jan Vertonghen twee Rode Duivels rondlopen.

Naar verluidt gaat Tottenham-voorzitter Daniel Levy spoedig een beslissing nemen over het al dan niet benaderen van de topkandidaat. Hoe de Portugees er zelf in staat, is nog niet bekend. Londen is bepaald geen onbekend terrein voor Mourinho: tussen 2004 en 2007 én tussen 2013 en 2015 had hij Chelsea onder zijn hoede.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws