Hazard noemt vijf favorieten voor EK: “Wij zijn onder de favorieten, dat zeker”

Hazard noemt vijf favorieten voor EK: “Wij zijn onder de favorieten, dat zeker”

19-11-2019 14:14 Laatste update: 16:45
5

De Rode Duivels kunnen tegen Cyprus een indrukwekkende 30 op 30 pakken in de EK-kwalificatieronde. Eden Hazard benoemt alvast de favorieten voor het EK 2020.

Ook de Rode Duivels zijn favoriet. Nederland wordt echter niet genoemd door Hazard. “We zijn onder de favorieten, dat zeker”, aldus Eden Hazard. “Maar we zijn niet alleen. Ook Frankrijk, Italië, Spanje, Engeland,... dat zijn ook serieuze tegenstanders. Of we tegen een topland moeten spelen? Ik ga mijn mening zeggen tegen de coach als hij me vraagt. Ik heb het hem voorzichtig gezegd. Maar hij neemt wel de juiste beslissing. Ik geef hem wel het vertrouwen.”

Eden kan het goed vinden met broer Thorgan op het veld. “Thorgan en ik zoeken elkaar misschien een beetje meer dan anderen”, wordt Hazard geciteerd door Het Nieuwsblad. “Maar je moet dat ook niet overdrijven. Ik versta me goed met elke speler bij de Rode Duivels. We spelen al lang samen. Hoe meer je samen speelt, hoe beter je elkaar begrijpt. Dat is automatisch. Dat heeft niets met broer of iets anders te maken.”

No Poll