Bölöni is vol lof over zomeraanwinst: Hij brengt schwung in de ploeg

Bölöni is vol lof over zomeraanwinst: "Hij brengt schwung in de ploeg"

Gepubliceerd: dinsdag 19 november 2019 om 12:00di 19-11-2019 om 12:00

Laszlo Bölöni staat deze week voor het lastige opdracht. Zijn Antwerp speelt twee keer tegen ploeg in vorm KAA Gent. Misschien kan Koji Miyoshi The Great Old wel over de streep trekken.

Antwerp moet donderdag nog een match van Speeldag 5 inhalen. "Die match moest ooit wel eens ingehaald worden", aldus Bölöni bij Het Nieuwsblad"Qua timing is dit niet ideaal, maar we gaan er niet negatief over doen. Uiteindelijk moeten we de Pro League bedanken voor de flexibiliteit die ze toonde."

Tegen Club Brugge stond er met Miyoshi een nieuwe uitblinker op. "Zijn eerste optreden in een vriendschappelijk duel was geen voltreffer, maar sindsdien heeft hij veel progressie geboekt. Hij brengt schwung in de ploeg, en is ook enorm gedisciplineerd, wat typisch is voor Aziatische voetballers."

Door de opeenvolging van matchen kunnen ook de wisselspelers zich bewijzen. Zien we Lior Refaelov en Simen Juklerod terug? "Er dienen zich zeker kansen aan voor hen. Maar ook Coopman en Batubinsika scoorden punten in de oefenmatch tegen ADO Den Haag (2-3-winst). Ik ben van plan om te wisselen als dat nodig blijkt, maar vooruitlopen op mogelijke selectieproblemen ga ik nu niet doen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Miyoshi een aanwinst?

(427 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws