'Anderlecht krijgt een nieuwe tegenstander in strijd om Chadli'

'Anderlecht krijgt een nieuwe tegenstander in strijd om Chadli'

19-11-2019 10:00
12

Anderlecht zou heel graag Nacer Chadli definitief binnenhalen, maar dat zal niet zomaar gaan. Chadli, die nog altijd eigendom is van AS Monaco, springt namelijk ook in het oog bij David Beckham.

Beckham wil hem graag naar Inter Miami halen, de club die hij vorig jaar oprichtte. Beckham wil snel naar de top en mag vanaf volgend seizoen meedoen aan de Major League Soccer. Er werden aan heel grote namen gelinkt aan de club, zoals James Rodriguez (Real Madrid), Radamel Falcao (Galatasaray), Luis Suarez (Barcelona), Edinson Cavani (PSG) en David Silva (Manchester City).

Nu zou ook Chadli op het lijstje van Beckham staan. Dat meldt TransfermarketwebNog in de MLS wil ook Montreal Impact hem graag halen. Daar is Thierry Henry de kersverse hoofdcoach, terwijl Olivier Renard er werkt als technisch directeur.

Chadli is momenteel heel belangrijk binnen het elftal van Anderlecht. In negen wedstrijden maakte hij inmiddels al zes doelpunten. Bij Monaco heeft hij nog een contract voor twee jaar, maar een transfer is bespreekbaar.