België zoekt naar perfect rapport in kwalificatiecampagne: straffe promo!

België zoekt naar perfect rapport in kwalificatiecampagne: straffe promo!

Gepubliceerd: maandag 18 november 2019 om 22:59ma 18-11-2019 om 22:59

Laatste update: dinsdag 19 november 2019 om 19:44di 19-11-2019 om 19:44

België heeft afgelopen zaterdag met succes haar koppositie in de groep verdedigd in Rusland; het werd 1-4 na de grote ‘Hazard-show’. Laatste horde is Cyprus. Een overwinning lijkt zo goed als zeker. Dat kan nog wat mooier worden dankzij Ladbrokes.

België eindigt EK-kwalificatiecampagne met perfect record: straffe promo van bookmaker!

De bookmaker heeft namelijk een mooie promotie klaar waarin je maar liefst 6(!) keer je inzet kan verdienen bij winst van de Rode Duivels. En winst voor onze Rode Duivels lijkt wel gegarandeerd tegen het – met alle respect – kleine Cyprus.

Lees verder onder de afbeelding.

België heeft namelijk een bijzonder goede campagne achter de rug. Een sterker adjectief is dankzij de povere tegenstand niet echt op zijn plaats. We verwachten dan ook dat de Cyprioten eveneens eenvoudigweg aan de kant worden geschoven.

Cyprus heeft het met 10 punten uit 9 wedstrijden zeker niet slecht gedaan voor een landje van iets meer dan 1 miljoen inwoners. Cyprus had zoals verwacht niets in te brengen tegen Rusland en ook Schotland was twee keer net te sterk. In Cyprus bleven de Rode Duivels wel steken op ‘maar’ 0-2, al had een beetje meer motivatie daar makkelijk een ruimere zege van kunnen maken.

Wij verwachten dat België haar supporters nog één keer wilt laten genieten van het fantastische spel dat ze op de mat kunnen leggen. Of de uitslag nu van belang is of niet, je laat die fans niet naar huis gaan met een wrange nasmaak. Profiteer optimaal dankzij de promotie!

België eindigt EK-kwalificatiecampagne met perfect record: straffe promo van bookmaker!

Wees verstandig en gok met mate. 18+.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Rode Duivels

Bekijk het laatste nieuws