Canesin dacht aan vertrek bij KV Oostende: Mijn vrouw wilde het

Canesin dacht aan vertrek bij KV Oostende: "Mijn vrouw wilde het"

Gepubliceerd: maandag 18 november 2019 om 19:30ma 18-11-2019 om 19:30

Fernando Canesin speelt al sinds 2013 voor KV Oostende. De Braziliaan werd al verschillende transferperiodes gelinkt aan een nieuwe club, maar zes jaar later speelt hij nog steeds voor de kustploeg. Daar was deze zomer bijna verandering in gekomen.

Zo kon de Braziliaan de terugkeer maken naar eigen land. Dat onthult hij in Sport/Voetbalmagazine. "Het was net wanneer het seizoen opnieuw begonnen was. Ik had een bod van Atletico Paranaense ontvangen", zegt hij.

"Ze waren zich net aan het voorbereiden voor een wedstrijd tegen Boca Juniors in de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse Champions League. Het is dus niet zomaar een ploeg", geeft hij aan.

Bijna
"De club bood me een driejarig contract aan. Aangezien we ook niet over een contractverlenging spraken bij KV Oostende, heb ik erover nagedacht. Mijn vrouw wilde ook richting Brazilië vertrekken. Ik was bijna weg."

Een transfer kwam er uiteindelijk niet. "KV Oostende en Atletico Paranaense bereikten geen akkoord", geeft Canesin nog aan. "Maar geen zorgen, ik heb me er snel over heen gezet." Bij KV Oostende heeft de Braziliaan nog een contract tot het einde van dit seizoen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws